47 Vak-idioten met ruim 20 jaar ervaring

Opinity: Creating the lead voor jouw digitale transformatie

Opinity Software Factory: van concept tot code, van ontwikkeling tot implementatie.

Wij bieden IT-oplossingen op maat die de workflows versnellen, de activiteiten optimaliseren en de inkomsten verhogen. Of je nu een nieuwe app voor jouw bedrijf wilt ontwikkelen of je bestaande softwareomgeving wilt verbeteren.

Wie zijn wij?

Opinity begon ooit in Rotterdam als een kleine club voor tijdelijk personeel, Bestaande uit voornamelijk ontwikkelaars en infrastructuur experts. Inmiddels heeft het bedrijf een bijzondere groei doorgemaakt. Waar Opinity in 2008 uit vijf man bestond, hebben we nu bijna vijftig medewerkers. Inmiddels is Opinity niet alleen in Rotterdam, maar ook in Zwolle te vinden. Hier bevindt zich de software factory.

Groeien, dat doet het bedrijf nog steeds. Onze nuchtere, persoonlijke én praktische “Rotterdamse / Zwolse” mentaliteit, gecombineerd met een brok aan kennis en ervaring in ons vakgebied, maakt ons naast het gaafste ook de meest doelgerichte ontwikkelaars van Rotterdam en Zwolle.

Klantgerichte software oplossingen

Bij Opinity houden we van aanpakken. We stropen de mouwen op en ‘goan’ en dat doen we graag. Dat blijkt uit onze klantgerichte oplossingen, de pragmatische werkwijze en onze efficiënte manier van denken. Bij Opinity krijg je slimme software op maat naar al jouw wensen en dat voor een eerlijke prijs. De software komt tot stand, mede onder jouw supervisie en er wordt rekening gehouden met alle feedback vanuit jouw organisatie.

Kwaliteit en innovatie staan bij ons centraal. We kijken graag verder dan nodig is, om tot oplossingen te komen waar nog niemand aan gedacht heeft. En we focussen op de lange termijn; wij vinden duurzame relaties met onze opdrachtgevers en medewerkers belangrijker dan quick wins. Onze deur staat altijd open voor nieuw talent. En dat talent mag best eigenzinnig zijn. Dat zijn wij ook!

Het ontwikkelteam van Opinity

Opinity werkt op projectbasis, maar we hebben geen bindingsangst. We gaan graag een duurzame relatie aan voor de lange termijn. Hierbij kan een ontwikkelteam van Opinity jouw ontwikkel-afdeling vormen of een aanvulling op een bestaande ontwikkelafdeling zijn. Een team van Opinity bevat mogelijk een analist, een softwarearchitect en één of meerdere ontwikkelaars dan wel testers. Het hangt helemaal af van jouw plan of organisatie. Opinity is flexibel en denkt graag mee.

Zoek vandaag nog contact met ons op en vraag vrijblijvend naar wat Opinity voor jou kan betekenen.